Login studenți

Evenimente

Generații pentru generații 2015: România-Italia 1-3

Generatii pentru generatii - 1 iunie 2015

De 1 iunie, prilejuit de ziua mondială a celebrării copilăriei, a avut loc regalul de fotbal Italia – România. În cifre, 3 la 1 pentru oaspeții noștrii. În beneficii pentru copii pe care Societatea Academică a Științelor Comportamentale din România (SASCR) îi ajută, scorul final s-a concretizat astfel: filantropie italo-română, stele ale lumii fotbalului mondial la București, distincție și distincții pentru SASCR, grija, continuă și cu roade concrete, pentru aproapele nostru.

Pentru împătimiți, trebuie precizat că, pentru selecţionata italiană au evoluat Stefano Tacconi, Franco Baresi, Giancarlo Antognoni, Alessandro Bianchi, Ruggiero Rizzitelli, Salvatore Schillaci, Giuseppe Dossena, Pietro Vierchowod şi Roberto Galia.

Pentru România au ridicat mănușa, Dumitru Moraru, Gino Iorgulescu, Ioan Andone, Tudorel Stoica, Ionel Augustin, Miodrag Belodedici, Tom Cristea, Daniel Prodan, Bogdan Stelea, Dan Petrescu, Silvian Dobre şi, surprinza serii, locul liderului generației noastre de aur, Gică Hagi a fost substituit de… fiul său, Ianis.

Golurile au fost marcate de Dan Petrescu pentru România – tot marele Dan! şi, cele două ale Italiei, de Rizzitelli şi de Bianchi.

Deasemenea, în context, președinta Societății, dna lector univ. dr. Gabriela Iorgulescu a primit, din partea statului italian, Premiul pentru Excelență și Recunoaștere a eforturilor depuse în realizarea acestor proiecte, o încununare pentru întreaga preocupare a SASCR de a aduce zona științifică în beneficiul comunităților cu nevoi reale.

Pe termen scurt, eforturile SASCR se îndreaptă către dimensionarea unui parteneriat, cu Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București.

afis-v1213

Log In

Creati un cont